Geen happy end, maar wel een vrolijk einde.

December 23, 2018

Laten we eerlijk zijn, klaarkomen is heerlijk en eigenlijk wil iedereen dat wel meermaals op een dag.

Op de één of andere manier hebben we er een taboe van gemaakt en spreken we er nauwelijks over. Toch krijg ik regelmatig de vraag of mijn sessies met happy end zijn. Een spannend gebied natuurlijk! 

 

Veel mensen die niet bekend zijn met tantra denken vrijwel direct aan seks of seksuele handelingen. Je bent toch naakt en je raakt toch overal aan? Blijkbaar wordt naaktheid nog regelmatig geassocieerd met alleen maar seks. Het klopt dat het best intiem en sexy kan zijn om uit de kleren te gaan met elkaar, maar het heel plat bekijken is niet zo slim. 

Voor mij heeft het (bijna) naakt zijn twee prachtige kanten, het maakt aan de ene kant geen verschil. Ik vind het fantastisch wanneer ik mijn dag door kan brengen met zo weinig mogelijk kleding. Zodra je die vrijheid kent wil je niets anders!

Aan de andere kant maakt het een groot verschil. Je zet namelijk iets onorthodox in gang, iets wat voorbij gaat aan de standaard normen die ontstaan zijn.

Tijdens de sessies zit je als ontvanger eerst op schoot in mijn armen, waarbij er dus ontzettend veel huidcontact is. Mijn eerste keer, zo bij iemand zitten, was heel gek. Toen ik werd uitgenodigd om bij hem te komen zitten, gingen er duizenden gedachten door mijn hoofd. Maar zodra ik over die drempel ging, voelde ik mij direct geborgen en zo veilig. Dit zijn de voorwaarden om tot overgave te komen. 

 

Naakt bij iemand op schoot zitten...? Ik hoor je al denken. Dit past eigenlijk niet bij jouw standaard normen, zeker wanneer je dit niet kent of nog nooit ervaren hebt met een geliefde. Dan is het laatste wat je wil bij een vreemde op schoot zitten. Of niet? 

Vrijwel iedereen die bij mij is geweest voor een sessie is tot een bepaalde mate van overgave gekomen. Doordat je lijf overal aangeraakt wordt, zonder dat er iets veranderd of verbeterd hoeft te worden, raak je snel ontspannen. Deze diepe overgave is een andere vorm van je hoogtepunt bereiken, iets waar je je minstens net zo lekker door voelt als een orgasme. Zo krijgt een 'happy end' een hele andere betekenis. 

 

 

Mijn happy endings hebben door tantra ook een hele andere betekenis gekregen. Het grootste cadeau is dat ik heb leren ademen. Klinkt misschien gek, want als je leeft kun je ademen, maar ik heb geleerd om diep adem te halen. Hiermee zeg je namelijk 'ja' tegen het leven! Ja, geef mij maar meer zuurstof, daar word ik blijer en gezonder van. De moeite waard om eens uit te proberen. 

 

Verder is mijn prestatiedrang enorm afgenomen, zowel in bed als in het dagelijks leven. Zelf klaarkomen gaat doordat ik mij nu kan ontspannen erg gemakkelijk, zonder dat het een noodzaak is. Ook de ander laten klaarkomen is compleet veranderd. Het is van goedkeuring willen krijgen, naar iemand laten genieten gegaan. Niet meer presteren, gewoon genieten! 

 

In het dagelijks leven heeft het ervoor gezorgd dat ik meer ontspannen de wereld tegemoet treed. Ik werk minder hard en volg mijn passies. Daarom ga ik vanaf 2019 mij nog meer verbinden met ClearSpirit en mijn massage sessies. De nieuwe praktijkruimte in Hengelo wordt echt fantastisch en groot genoeg om groepssessies in te doen. Leuke plannetjes allemaal, ik hou jullie op de hoogte. 

 

Wat een vrolijk einde van 2018! 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© Okt 2019 by Nicole Everts                                                                    ClearSpirit       KvK-nummer:  6480116