Van je 'seksleven' naar je seks leven!

April 24, 2018


Dit blog schrijf ik omdat ik graag wil delen hoe ik van iets wat ik dacht dat ik moest hebben en waar ik dan tevreden over moest zijn, naar iets wat ik ben gaan leven ben gegaan. Mijn seksleven was altijd letterlijk en figuurlijk een apart onderdeel van mijn leven, iets waar ik vrijwel altijd kritisch naar keek en nooit goed genoeg was. 

Nu is seks voor mij meer dan alleen seksen, zoenen, pijpen, enz geworden. Seks is intiem zijn met jezelf en een ander, openheid, knuffelen, elkaar aankijken, dansen, eten, genieten, gesprekken voeren, sensualiteit, masseren, maar wat er voor mij bovenuit steekt is dat seks levenskracht is! Het kan letterlijk leven creëren, dus wanneer dat al mogelijk is, wat kan er dan nog meer gecreëerd worden?! 

 

 

 

 
Het hele levenskracht idee klonk voor mij altijd heel logisch. Het klopt dat je met seks een nieuw leven kan maken, dat is een feit. Ik kon er alleen niets mee. 

Wanneer ik nu aan levenskracht denk voel ik er direct wat bij, een blij gevoel en ik adem meteen naar mijn buik. Het is ook een spannend gevoel, alsof er van alles borrelt. Voor mij is het de plek die weet waar ik naar toe wil. De drive in het leven, wanneer ik dat volg kom ik veel avonturen tegen! En dát is weer iets waar ik voor kan kiezen. 

 

Kortom, ik heb de keuze gemaakt om mijn seks te volgen. Deze keuze om te kiezen heeft ervoor gezorgd dat ik de controle heb moeten loslaten. Niet de controle over mijn hele leven, want ik kies, maar wel de verwachtingen van situaties en relaties. Mij maakt het niet uit wat de uitkomst is wanneer ik vol vertrouwen mijn levenskracht volg. 

 

 

Sinds mijn opleidingsweekend heb ik door hoe je je levenskracht kan laten stromen. Ik heb deze tools direct toegepast in de/mijn praktijk en deel ze graag met je! 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© Okt 2019 by Nicole Everts                                                                    ClearSpirit       KvK-nummer:  6480116