Tantra voor vrouwen

 

Speciaal voor vrouwen biedt ik de sessie 'Overgave' aan. Gericht op jouw vrouwelijkheid en zachtheid. Vaak zijn we zo hard voor onszelf en houden we verschillende balletjes tegelijk omhoog. Hoe zou het zijn om dit even helemaal los te mogen laten en in de overgave te kunnen komen? 

Mijn ervaring met vrouwen is dat wij uitstekend zijn in het doorvoelen van verschillende thema's, als we hier maar de ruimte voor krijgen. Precies dit wil ik aanbieden tijdens deze sessie, neem jouw ruimte in om alles te ervaren wat er is. Mijn functie is ondersteunend en vanuit de onvoorwaardelijke liefde. 

Door mijn ervaringen met misbruik in het verleden en het ontvangen van tantramassages heb ik gemerkt dat er veel heling heeft plaats gevonden. Ik mocht in alle veiligheid op fysiek en emotioneel niveau ervaren dat ik er helemaal mag zijn. Een wonder in mijn ogen! Ik ben los gekomen van het 'verhaal' en ik voel me vernieuwd. 

Voor alle vrouwen die het willen, maar nog niet aandurven: zoek vooral contact. Het is mogelijk om eerst een kennismakingssessie te boeken zodat je in 45 minuten kunt ervaren of tantra wat voor je is. De kleren hoeven bij deze sessie niet (helemaal) uit en jouw behoeftes staan centraal. 

 

Tantra voor vrouwen

Duur: 90 min

Kosten: €140,-

© Okt 2019 by Nicole Everts                                                                    ClearSpirit       KvK-nummer:  6480116