Sessie 'Openen' 

 

Deze sessie is voor wanneer je meer diepgang en overgave wilt ervaren tijdens de massage. Het is een mooi vervolg op de eerste sessie. 

 

'Openen' is een sensuele en intieme massage waarbij ik verschillende tantrische technieken gebruik om de energiebanen in je lijf te openen en contact laat maken met je seksuele/ levensenergie. Wanneer je ervaart dat je systeem zich opent kunnen er zich verschillende thema's aandienen. Ik zal oordeel loos en open aanwezig zijn bij dit proces en je uitnodigen te blijven ademen. Alles mag er zijn. 

Dus wanneer je jezelf wat meer wilt openen, bijvoorbeeld in het contact met anderen of met je eigen emoties is deze sessie ook zeer geschikt. Tijdens een intake bespreken we met elkaar waar je wensen en intenties liggen, zodat de sessie op jou aangepast kan worden. 

De sessie begint net zoals bij het 'ontmoeten' zittend tegenover elkaar en vanaf hier ontstaat het contact. Ik zal je uitnodigen om tijdens de sessie te blijven praten over wat je ervaart zodat het de ruimte mag krijgen.

Het is een op zichzelf staande sessie en kan meermaals geboekt worden. 

 

 

 

 

Recensies

Rodin schrijft: 

Puur liefde en bliss, dat is wat ik tijdens een sessie met Nicole ervaar. Door haar liefdevolle aanraking, clear guidance en passende ademhalingstechnieken lukt het mij steeds beter mij in verbinding met haar over te geven aan het moment zelf, te zijn in het hier-en-nu, voorbij tijd, ruimte en woorden. Een niet te beschrijven en helende ervaring die mij zielsdiep raakt, iedere keer weer.

Peter schrijft:

Met veel plezier en belangstelling lees ik jouw blogs, niet alleen omdat ze zoveel positieve energie en warmte uitstralen maar ook omdat ze meestal zo herkenbaar zijn. Vanmorgen wil ik er dan ook graag eens een keertje op reageren: 

 

Misschien heb ik het je ooit ook al weleens verteld maar eigenlijk ben ik van kinds af aan erg verlegen en onzeker over van alles en nog wat in het leven, zeker ook als het gaat om het tonen van gevoelens en emoties, en dat terwijl ik juist zo’n gevoelsmens ben! Nog altijd ben ik bang om fouten te maken en denk dan al gauw bij mezelf: ‘Kan ik dat eigenlijk wel?’ of ‘Doet een ander dat niet veel beter dan ik?’ Waar deze onzekerheid vandaan komt en waardoor ik met regelmaat geneigd ben mezelf naar beneden te halen, heb ik eerlijk gezegd niet echt een verklaring maar ondertussen zit het al wel vele jaren tussen mijn oren. Deze eigenschappen maken onder meer dat ik dan ook niet altijd even lekker in mijn vel zit.

 

Nu ik inmiddels alweer een aantal uren bij jou op de mat heb gelegen, merk ik dat ik steeds beter zicht krijg in wie ik ben en dat ik er net als ieder ander gewoon mag zijn. Het meer zelfvertrouwen krijgen, het weer gaan houden van mijn eigen lichaam, het creëren van rust en concentratie tijdens de meditatie oefeningen maar vooral ook het durven toelaten en genieten van de liefdevolle aanrakingen gedurende een volledig naaktmassage was waarschijnlijk wel een van mijn grootste drempels. Dat dit allemaal zo vanzelf blijkt te gaan en hoe vertrouwd en vanzelfsprekend het voelt is absoluut jouw grote verdienste, echt heel bewonderenswaardig! Nu we elkaar vaker hebben gezien worden de sessies per keer intenser en krijgen meer diepte. En natuurlijk is dat zowel best spannend als opwindend tegelijk maar hoe bevrijdend ook om me hierin kwetsbaarder te kunnen opstellen en me helemaal door jou mee te mogen laten voeren in momenten van puur geluk. Mooie, intieme momenten zoals ik die al lange tijd niet meer ken maar waar een mens behoefte aan heeft en enorm van groeit. Telkens als ik bij jou de deur uitga voel ik me dan ook weer een blijer man met een ClearSpirit die met wat meer zelfovertuiging het dagelijks leven tegemoet treedt, met een gevoel dat het allemaal goed is!

 

Ik kijk ernaar uit om nog meer tantrische lagen te leren ontdekken, mijn Mind staat ervoor Open!

Je weet me diep te raken en maakt veel in me los, iets waarvoor ik je oprecht heel dankbaar ben.

Ron schrijft:

In mijn dagelijkse leven ben ik erg afstandelijk en vooral bezig vanuit de ratio. Het heeft me dan ook behoorlijk wat moeite gekost om überhaupt deze stap te zetten. Maar nu ik deze ervaringen rijker ben, wou ik dat ik deze stap veel eerder had gezet.

Bij de eerste ontmoeting was ik tamelijk nerveus en wist ik niet wat me te wachten zou staan, maar meteen bij binnenkomst bleek dat dit helemaal ten onrechte was. Nicole is een een lieve, enthousiaste en warme vrouw is die me goed op mijn gemak wist te stellen door een open sfeer te scheppen door haar persoonlijkheid en door middel van speelse oefeningen. 

 

Na mijn initiële gêne te hebben overwonnen - tijdens de sessies moest ik me helemaal bloot geven, letterlijk en figuurlijk - had ik er dan ook geen enkele moeite mee om mezelf over te geven aan de zachte, kundige handen van Nicole. Bij de volgende ontmoetingen ging dit proces nog soepeler en vanzelfsprekender en voelde het zelfs bevrijdend aan. Door de liefdevolle aanrakingen van Nicole ging ik me steeds beter op mijn gemak voelen en liet ik als vanzelf mijn harnas zakken. 

 

Sessie 'Openen'

Duur: 90 min

Kosten: €150,-

© Okt 2019 by Nicole Everts                                                                    ClearSpirit       KvK-nummer:  6480116