Sessie 'Ontmoeten'

 

Deze eerste sessie is ingericht om kennis te maken met mij, mijn praktijk en manier van aanraken. Ik nodig je uit om in een veilige en ontspannen setting uit je hoofd en in je lijf te komen. Om te voelen dat je als mens helemaal welkom bent.

Tijdens deze sessie wordt je hele lijf aangeraakt met warme olie door zachte en koesterende strelingen. Het contact is dichterbij dan bij een gewone massage op de massagetafel, omdat ik vlak bij je op het matras zit.

We beginnen deze ontmoeting zittend tegenover elkaar en vanuit hier ontstaat het eerste contact. Afgestemd en vooraf helder gecommuniceerd waar je verlangens en grenzen liggen. 

 

Mijn wens is om jou de mogelijkheid te bieden dat je in overgave mag ervaren welke lagen je nog meer bezit. Het gevoel van er compleet te mogen zijn werkt helend en werkt mee aan je zelfbewustzijn

 

 

 

Recensies

 

Sofie schrijft: 

Mijn massage bij Nicole was een compleet nieuwe ervaring. Ik heb al veel massages gehad maar deze was niet te vergelijken met andere massagestijlen. Ik voelde me vrij snel op mijn gemak en kon me uiteindelijk overgeven aan de aanraking van Nicole. Alles was warm, subtiel en zacht en dat voelde ik steeds intensiever naarmate de massage verliep. Door de posities waar in je ligt, voel je je eerst een beetje kwetsbaar maar het nodigt uit om je open te stellen. Ik begon, zeker een half uur, met het de klus om mijn 'muren' omlaag te halen. Pas daarna kwam de ontspanning. 

 

De aanrakingen waren langzaam. Het voelde daarom ook alsof het veel langer duurde. Ik merkte vooral een sterk na-effect. Mijn energie werd beïnvloed door de sessie. Ik voelde me de dagen erna veel minder haastig en gefrustreerd dan normaal. De zachtheid van de massage had effect op mijn zachtheid, naar mijzelf maar ook naar anderen.

Pieter schrijft:

Vorig jaar ben ik, na eerdere massages, puur vanuit belangstelling bij Nicole terecht gekomen. Na een aantal massages kan ik zeggen dat een sessies met haar voor mij een heel bijzondere belevenis is geworden. De massages worden prima opgebouwd en zijn telkens nèt weer even anders.

Nicole geeft je direct het gevoel dat je helemaal welkom bent en dat geeft vertrouwen. Dat voelde al zo bij de eerste massage. Je bent continue in verbinding. Haar sessies zijn intens en echt een sensatie. Nicole masseert vol liefde en vanuit haar hart. Met passie en vol overgave terwijl haar zachte handen heel subtiel het werk doen. De massage voelt heel natuurlijk aan.
De dagen na de massage voelen voor mij alsof ik nog steeds in verbinding ben. De sessies zijn zo helend. Ik ben uit mijn gedachten en voel me super ontspannen. Alsof ik de wereld weer helemaal aan kan. Voor even dan.

De massages van Nicole zijn gewoon fantastisch! Ik kan er geen ander woord bedenken.

Eelco schrijft:

"De eerste keer dat ik bij Nicole een tantra massage boekte voelde ik mij zo enorm welkom. Wat een open , mooie en lieve vrouw! Ik voelde mij erg snel op mijn gemak. Ik heb uiteindelijk de mannen sessie gedaan en wat heb ik veel geleerd! Ontvangen en geven vanuit het hart. Wat is dat mooi en bijzonder! Leren om te ontmoeten in alle openheid, intimiteit en met name mijzelf te ontdekken. Door mijzelf te openen, wat Nicole mij leerde,  merk ik dat ik veel dieper en meer contact heb in het dagelijkse leven. Een van de mooiste ervaringen wat ik meemaak!"

 

Sessie 'Ontmoeten'

Duur: 75 min

Kosten: €110,-

© Okt 2019 by Nicole Everts                                                                    ClearSpirit       KvK-nummer:  6480116