Veelgestelde vragen

Ben ik helemaal naakt tijdens de massage?

Dat hoeft niet, wanneer je nog niet comfortabel bent met het naakt zijn kan de eerste sessie (ontmoeten) met ondergoed aan gebeuren. Om de massage vloeiender te laten zijn raad ik het wel aan om naakt te zijn. De andere tantrische sessies zijn wel volledig naakt. 

Ben jij naakt?

Tijdens de sessie 'ontmoeten' draag ik een omslagdoek. Bij de sessie 'openen' draag ik alleen een onderbroekje, omdat er dan (nog) meer fysiek contact zal zijn. 

 

Wat als ik een erectie krijg of opgewonden word? 

Dit is geen probleem, doordat je hele lijf mee gemasseerd wordt kan het ontstaan dat je fysiek opgewonden raakt. Ook wanneer je uit te kleren gaat en dit spanning met zich mee brengt kan opgewondenheid ontstaan. Dit mag er allemaal zijn. 

Tijdens de sessie openen staat de seksuele energie meer centraal en kun je dit laten stromen door er ok mee te zijn. Die overgave brengt nog meer levensvreugde. 

Zit er een happy end bij? 

Omdat ik toch regelmatig deze vraag krijg voor het boeken van een sessie geef ik hier antwoord op de vraag, ik bied geen happy end tijdens de sessies. Hiervoor zal je op zoek moeten gaan naar erotische massages. 

Wat ik wel erg goed begrijp is dat wanneer je niet bekend bent met tantra het nogal onduidelijk kan zijn. Wel bij de intieme delen gemasseerd worden, maar het is geen seks of seksuele handeling. Het gaat om genieten, zonder resultaat willen, zonder druk. 

Wat is seksuele energie laten stromen?

Ik benoem het regelmatig op mijn site, maar het blijft lastig uitleggen. Het is iets wat je moet ervaren en wat je leven kan veranderen. Het zijn sensaties in/rondom je lijf die je een prettig gevoel geven en die je door middel van aanrakingen, bewustzijn en adem kan sturen. 

Mag ik tijdens de massage jou ook aanraken?

De massage sessies zijn eenrichtingsverkeer, ze staan in het teken van jou en jij bent de ontvanger. Dit is voor veel mensen super lastig, want we zijn zo gewent terug te geven. Dit is juist even niet de bedoeling. 

Tijdens de driedelige reeks is er meer interactie en fysiek contact. Dit is vooraf afgesproken en staat vast om het een veilige oefensetting te houden. 

Moet ik nog wat meenemen en kan ik douchen? 

Er is helaas geen douche aanwezig. Wel kun je je na de sessie wat opfrissen, hiervoor neem je zelf een handdoek en eventueel een washandje mee.

Verder is de olie biologisch, geurloos, goed voor de huid en krijg je makkelijk uit je kleren. 

Hoe ga je om met de privacy?

Ik gebruik voor mijn eigen administratie alleen jouw initialen. Verder ga ik zorgvuldig om met jouw email adres en telefoonnummer. Deze zal ik verwijderen zodra wij geen contact meer hebben.

Alles wat er besproken wordt zal tussen ons blijven.  

Verder is mijn praktijk zo gevestigd dat de anonimiteit ook gewaarborgd is. 

© Okt 2019 by Nicole Everts                                                                    ClearSpirit       KvK-nummer:  6480116